AbOrigineMundi

Hitting the nail on the head
Subscribe

Review Brasserie Louis

June 17, 2009 By: Peter Category: Lier, Reviews

In het centrum van Lier, in de schaduw van de Zimmertoren, treffen we een pleintje vol restaurantjes, cafeetjes en tavernes aan. Wij bleven staan voor brasserie Louis. We mochten een plaatsje op het ruime terras kiezen. De bediening is afstandelijk maar vriendelijk, we krijgen zeer prompt de menukaart en een mandje vers brood met boter en een bieslooksausje.


We besluiten de asperges met grijze garnalen te nemen en de vegetarische canneloni. We moeten amper tien minuten wachten en twee prachtig versierde borden worden op tafel gezet. De canneloni is niet helemaal gaar (maar voor het overige wel lekker en met veel verschillende groenten). De portie asperges en garnalen is erg ruim bemeten en de producten zijn erg vers, al hadden de asperges wat meer smaak mogen hebben. Het sausje, hoewel origineel, domineert de fijne smaak van de ingrediƫnten, een eenvoudige cocktailsaus of verse tartaar had wellicht beter gepast.

De nagel op de kop: Brasserie Louis is prachtig gelegen, de bediening zeer goed en de porties ruim, maar de chef heeft nog werk voor de boeg.

m4s0n501
Tags: , ,

Leave a Reply